آژانس خبری فانوس شمال

تاریخ : پنج شنبه, ۱۴ مهر , ۱۴۰۱ 11 ربيع أول 1444 Thursday, 6 October , 2022
4
فرشید رئیسی در گفت وگو با خبرنگار فانوس پرس:

هیج وقت از یادگیری خسته نمی شوم.

  • کد خبر : 12270
  • 01 شهریور 1401 - 16:29
هیج وقت از یادگیری خسته نمی شوم.
من به صرف یادگیری  بسنده نکردم و علتش آن بود که من به طور کل اخلاقم اینگونه است که وقتی وارد حرفه ای می شوم باید ابداع یا خلاقیتی در آن موج بزند.

فرشید رئیسی از جمله سرآشپزان موفق و نخبه کشوری است که ابداع و خلاقیت را همواره سرلوحه کارهای خود قرار  داده است وی یک سرآشپز معمولی نیست بلکه ابداعات زیادی را در حوزه غذا از خود به جای گذاشته است.فرشید رئیسی در حال حاضر مدیر آشپز خانه وسرآشپز کافه رستوران فرمو و مربی آموزشگاه می‌باشد .گفت وگویی با این جوان موفق ترتیب داده ایم که از  نگاهتان می گذرد:

چطور شد به حرفه سرآشپزی رو آوردید?

من از سال ۱۳۸۵ توسط برادر بزرگ ترم وارد این حرفه شدم و جالب اینجاست من تمایل آنچنانی به آشپزی  نداشتم اما با گذر زمان  به این حوزه با هدف ابداع غذا,نوآوری و خلاقیت ورود پیدا کردم.

برایم جالب است چرا  از همان ابتدای کار خلاقیت مد نظرت بوده است?

من به صرف یادگیری  بسنده نکردم و علتش آن بود که من به طور کل اخلاقم اینگونه است که وقتی وارد حرفه ای می شوم باید ابداع یا خلاقیتی در آن موج بزند.من از ساعت ۳نصف شب خودم به شخصه انقدر با کباب کوبیده ور می رفتم تا بهتر و بیشتر یاد بگیرم چرا که بالا سری من آموزش و یادگیری خوبی به من نمی داد اما من خودم با تلاش شبانه روزی با سختی یاد میگرفتم.

اگر میخواهیم موفق شویم باید با گذر زمان,فرد خودش را به چالش بکشاند, من قرار نیست با همه موازی جلو بروم.

رمز موفقیت فرشید رئیسی ?

 

در حقیقت  یکی از رموز موفقیت من در پاسخ به سوال شما پیگیر بودن و به چالش کشیدن است.

من در حال حاضر سعی کرده ام در آموزش بخیل نباشم چون خودم درد کشیده ام و خداروشکر سرآشپز های زیادی را به جایگاه های بالا رسانده ام.

مردم دوست دارند ببشتر از ابداعات و خلاقیت شما بدانند?

من در حوزه فرنگی و فست فود توانستم خمیر پیتزایی درست کنم که میتوانید به مدت یکماه در یخچال نگه دارید و این در حالی است که به طور کل ۲ روز می توان یک خمیر پیتزا را نگه داشت.

تقلید یا تلاش و خلاقیت خودت?

به هیچ عنوان تقلید نبوده است.این ابداع ناشی از چالش کشیدن خودم بوده است..برای همین یکی از دغدغه های سرآشپزها و  رستوران داران نگه داری خمیر پیتزا است برای همین این دغدغه  را رفع کردم. همچنین من سس سزاری تولید کردم که در پنج روز  ۱۰۰کیلو تولید می شود که با مزاج ایرانیان سازگار است

چقدر مزاج شناسی برای شما مهم است?

من در غذاهای  فرنگی و ایرانی از استفاده کردن ادویه جات صرفا برای مزه سازی استفاده نمی کنم بلکه به مزاج و سردی و گرمی بودن غذا بسیار توجه میکنم.حتی در تولید سس هم باید مزاج سردی و گرمی باید حفظ شود که متاسفانه برخی از سرآشپزها به مبحث مزاج شناسی توجه ای ندارند.

چرا مزاج شناسی و سردی و گرمی انقدر برایتان مهم است ?

 

سلامت و ارزش غذایی تغذیه مردم برای من بسیار مهم است ضمن اینکه خودم و خانواده هم در حال مصرف هستیم و باید دغدغه ما حفظ ارزش غذایی همراه با سلامت باشد. من همیشه به افرادی که وارد رستوران می شوند مهمان می گوییم و چیزی به نام مشتری نداریم.

 

فرشید رییسی چقدر مطالعه به روز در حوزه آشپزی دارد?

مطالعه در کار آشپزی از ملزومات کار ما است.با اینکه زمان کوتاهی در روز دارم اما مطالعه و اجرایی کردن همراه با خلاقیت را فراموش نمی کنم.سعی کرده ام مطالعات داخلی و جهانی در این حوزه داشته باشم  و هیج وقت از یادگیری خسته نمی شوم.

شما راه اندازی رستوران هم هستید .چه استانداری باید رعایت شود ?

راه اندازی رستوران مستلزم بلد بودن طراحی سالن,طراحی آشپزخانه, خرید تجهیرات و نصب,آموزش به کارفرما و پرسنل در تمامی حوزه ها است .یک سرآشپز باید مدیریت منو بداند و به خوبی مزاج شهر را بشناسد. آموزش ونصب تجهیزات وراه اندازی انواع کافه رستوران های ایرانی، فرنگی، فست فود، دریایی را انجام می‌دهم.

از کافه رستوران فرمو برایمان بگویید?

کافه رستوران فرمو با همکاری خودم و برادرم و شریکمان است و خداروشکر در این مدت اتفاقات بسیار خوبی برای ما افتاده است و این ادعای بنده از میزان رضایتمندی  بالای مهمانان ما چه در اسنپ فود و باشگاه  مشتریان منطقه مشخص شده است. خدا را شاکریم در این مدت پیشنهاد شعبه در آسیا و اروپا داریم.

توصیه به سرآشپز ها چیست?

در لاین رستوران هر فردی که می خواهد وارد شود باید از صفر شروع کند و این عملی کار است,  شناخت تجهیزات و به روز کردن بسیار مهم است.باید همیشه یک سرآشپز  به روز باشد .توصیه من این است وجدان کاری بسیار مهم است.همچنین دنبال یادگیری و نوآوری باشید .

در پایان چه صحبتی دارید?

 

نزدیک به ۱۷ سال است کار آشپزی میکنم و بسیار از برادرم تشکر می کنم که بسیار به من آموزش داده است.جا دارد از هر کسی که به من آموخته است تشکر کنم.

لینک کوتاه : https://fanospress.ir/?p=12270

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.