آژانس خبری فانوس شمال

تاریخ : سه شنبه, ۹ آذر , ۱۴۰۰ 25 ربيع ثاني 1443 Tuesday, 30 November , 2021
4
در گفت وگو با الهام رحمانی سرآشپز نمونه کشور:

مشتریانم عضوی از خانواده ام هستند

  • کد خبر : 7610
  • 04 آبان 1400 - 20:31
مشتریانم عضوی از خانواده ام هستند
اولین الویت در کارم مواد اولیه ی تازه هست ،چون مشتری خودم را عضوی از خانواده ی خودم میدانم و رضایت مشتریم برایم اولین ملاک هست

الهام رحمانی در گفت وگو با خبرنگار فانوس پرس، در رابطه با هنر آشپزی خود در دوران کودکی و نو جوانی گفت: من از دوران مدرسه بخاطر شاغل بودن مادرم علاقه به آشپزی پیدا کردم ،چون وقتی به خونه برمیگشتم باید یا غذا خودم درست میکردم یا گرم میکردم و همین عامل تمرینی برای علاقه و تخصص پیدا کردن من در امر آشپزی شد.

وی ادامه داد: اولین غذایی که درست کردم قیمه بود که خالم و مامانم خیلی تعریفشو کردند و کم کم برای من  انگیزه ای شد.

 

این سرآشپزی خوب کشورمان ریسک پذیری و شکست ناپذیر بودن را از موفقیت‌های خود در کار آشپزی دانست و گفت: هماهنگ کردن این همه مدل غذا در یک زمان خاص کار هر کسی نیست اما چون میدونستم که تنهایی از پس اینکار برمیام شروع کردم و کلا آدم ریسک پذیری هستم و معمولا خستگی برای من مفهومی ندارد اما در کل تا موفقیت هنوز راه باقیست.

وی به رمز موفقیت خود اشاره کرد و گفت: در درجه اول توکل به خدا و بعد اراده و پشتکار خودم و پشت کردن به حرفای  منفی اطرافیان که تو نمی توانی انگیزه را در من چند برابر کرد از جمله رموز موفقیت من در امر آشپزی است و در حال حاضر  غذاهای نیمه آماده و فینگرفود را سفارش میگیرم با برند آنیل که توسط خودم صفر تا صد درست و به مشتریان تحویل داده می‌شود.

این بانوی موفق توجه به رضایت مندی و کیفیت خوب را از جمله اولویت‌های کار خود دانست و گفت: اولین الویت در کارم مواد اولیه ی تازه هست ،چون مشتری خودم را عضوی از خانواده ی خودم میدانم و رضایت مشتریم برایم اولین ملاک هست  .اهمچنین چرخ کردن گوشت در منزل توسط خودم صورت می‌گیرد.

این بانوی سرآشپز به خلاقیت خود در دوران کرونایی اشاره کرد و گفت: در دوران کرونایی تصمیم گرفتم پک های غذایی نیمه آماده درست کنم که هم در مواقع اضطراری جایگزین تخم مرغ بشود و هم اینکه  بتوانند راحت خودشون در منزل  سرخ و آماده سازی کنن

رحمانی در پایان تصریح کرد: از همسرم تشکر می‌کنم که عاملی برای موفقیت من شد تا بتوانم بیشتر در این مسیر قدم بردارم و همچنین از جناب استاد حامی کوماهی تشکر می کنم که حامی افراد در کسب و کارشان هستند.

 

لینک کوتاه : https://fanospress.ir/?p=7610

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.