آژانس خبری فانوس شمال

تاریخ : سه شنبه, ۹ آذر , ۱۴۰۰ 25 ربيع ثاني 1443 Tuesday, 30 November , 2021
1
در گفت وگو با یک بانوی موفق در عرصه کیک و شیرینی و سوسیس کالباس و ژامبون خانگی و ارگانیک:

از علاقه پسرم به سوسیس و کالباس تا برند خوشمزه جات سامره

  • کد خبر : 7734
  • 21 آبان 1400 - 18:53
از علاقه پسرم به سوسیس و کالباس تا برند خوشمزه جات سامره
برای رسیدن به اینجایی که هستم سختی‌های زیادی کشیدم،کلاس‌های حضوری و آنلاین زیادی شرکت کردم هرچند هنوز تا موفقیت و اون‌چیزی که مدنظرمه راه طولانی درپیش دارم ولی خدارو شکر می‌کنم.

فاطمه یونس‌پور لنگرودی یکی از زنان موفق شهرستان کرج است که علاقه مندی فرزندش به سوسیس و کالباس باعث شد تا این مادر نمونه و دلسوز به این فکر برسد که در نهایت خودش محصول سالم برای خانواده تهیه نماید و او امروزه صاحب برند خوشمزه جات سامره است. گفت وگویی با این بانوی نمونه ترتیب داده ایم که از نگاهتان می‌گذرد:

در ابتدا خودتان را معرفی کنید؟

فاطمه یونس‌پور لنگرودی هستم، لیسانس حسابداری، اما از اونجایی که عاشق پخت کیک و شیرینی بودم رفتم سراغ علاقم و در دوره‌های کیک و شیرینی در آموزشگاه معتبر شرکت کردم و مدارک فنی ‌وحرفه‌ای گرفتم و به محض آغاز دوره‌های سوسیس و کالباس،در دوره‌ها شرکت کردم.

چطور شد علاقه مند به حوزه آشپزی به خصوص محصولات ارگانیک پروتئینی شدید؟

چون پسرم عاشق سوسیس و کالباس بود و دوست داشتم غذای سالم استفاده کند این دغدغه ای برای من مادر شد تا به سراغ یادگیری برای غذای سالم بروم. البته در ابتدا به هیچ وجه به فکر کسب درآمد نبودم و فقط سلامت غذا برایم اهمیت داشت،اما بعدها تصمیم گرفتم مبحث درامدزایی هم داشته باشم و با پخش کردن پک‌های سوسیس و کالباس شروع به جذب مشتری کردم ، به تدریج متقاضی برای تولید سوسیس و کالباس سالم زیاد شد و کم کم دستگاه‌های خاص تهیه کردم و شروع به کار کردم.

در حال حاضر چه محصولاتی را آماده سازی میکنید در عرصه پروتئین؟ و چقدر این محصولات ارگانیک است؟

در حال حاضر تولید انواع سوسیس،انواع ژامبون تنوری،ناگت مرغ پنیری،همبرگر رو دارم .محصولات ما کاملا سالم وبرای تهیه این محصولات از نیتریت سدیم که عامل سرطان است استفاده نمی‌شود ،بخاطر همین مدت نگهداری سوسیس و کالباسمون یک‌هفته داخل یخچال و نهایتا ۲ماه داخل فریزر است.

چقدر میزان رضایتمندی مشتریان مهم است؟

میزان رضایت مشتریان خیلی برام مهمه،حتی گاهی وقتا اشانتیون هم برای مشتریان عزیز میگذارم چون معتقدم اگر مشتری رضایت داشته باشد کسب و کار بنده هم رونق پیدا می‌کند.جالب است بدانید اغلب مشتریان افرادی هستند که چندین ساله سوسیس و کالباس او از سفرشون حذف کردند و حالا با اومدند محصولات سالم دوباره مصرف میکنند  خداروشکر همه عزیزان از محصولات بنده راضی بودند.

در حال حاضر چه کار می کنید؟ منظور آموزش هم دارید؟

علاوه بر تولید و فروش شیرینی و محصولات ارگانیک سویسی، کالباس و..برای گرفتن مدرک مربیگری در اولین دوره‌ی فنی و حرفه‌ای شرکت کردم و قبول شدم،مصاحبه دادم و مدرک رو گرفتم و الان با افتخار یکی از مربی‌های فنی‌و حرفه‌ای هستم. در حال حاضر هم در رشته‌های کیک خامه‌ای و فوندانت و شیرینی خشک و شیرینی تر ، دسر و سوسیس و کالباس مشغول به ارائه خدمات هستم و در این زمینه آموزش هم می‌دهم.

افراد از چه طریقی با شما می‌توانند در ارتباط باشند؟

بیشتر افراد از طریق اینستاگرام بامن در ارتباطند و برخی ها هم از طریق تلفنتماس ارتباط می‌گیرند.

اینستاگرام بنده khoshmazejate_samereeeeeee می‌باشد.

رمز موفقیت فاطمه یونس‌پور لنگرودی؟

برای رسیدن به اینجایی که هستم سختی‌های زیادی کشیدم،کلاس‌های حضوری و آنلاین زیادی شرکت کردم هرچند هنوز تا موفقیت و اون‌چیزی که مدنظرمه راه طولانی درپیش دارم ولی خدارو شکر می‌کنم.

در پایان چه صحبتی دارید؟

از همه عزیزانی که در این مسیر مشوق من بودند به خصوص همسرم و خانواده ام و اساتید محترمی که داشتم تشکر ویژه دارم. همچنین اساتید محترمم خانم بخشی، خانم فرزانه فشنگچی، آقای عسگردوست،آقای مزرعه،خانم آزاددوست و … که تشکر ویژه دارم.و استاد حامی پرافتخارترین خبرنگار نوشتاری کشور که حامی زنان موفق و نمونه و  به طور کل نمونه در عرصه کسب و کارها هستند تشکر صمیمانه دارم.

لینک کوتاه : https://fanospress.ir/?p=7734

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.