استاد طیبه مهدوی یار, بانوی هنرمندی که به عشق مردمان روستای بتو واقع در پنجاه کیلومتری نیشابور برای آموزش سوزن دوزی کیلومترها راه را می پیماید تا زکات خود را دا کند.وی یکی از بهترین اساتید نخبه و با اخلاق سوزن دوزی است که توانسته رضایت بسیاری از خانم های هنرجو را به خود جلب کند.گفت وگویی با این بانوی موفق کشوری ترتیب داده ایم:
وی در جمع خبرنگاران قرار گرفت و در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران گفت: من از سالیان گذشته به هنر خیلی علاقه داشتم و از همان اوایل کودکی که مادرم گلدوزی یا منجوق دوزی می کرد من به دستانش نگاه می کردم و سعی می کردم با نگاه کردن آن هنر را یاد بگیرم و این در ذهن من تا الان ماندگار شد و خوشبختانه توانستم به هدفی که می خواهم برسم .
این بانوی کارآفرین تصریح کرد: نزد اساتید متخصص دوره سوزن دوزی دیدم و سعی ام این بوده است که با تجربه و تخصصی که آموزش دیده ام بهترین تدریس و آموزش را برای بانوان روستا و سایر نقاط کشور داشته باشم.
این بانوی نخبه خاطرنشان کرد: نزدیک به ۶۰ هنرجو دارم که در حال حاضر آموزش می بینند و یکی از مهمترین اهدافم این است بتوانم در سطح کشوری تعداد خیلی بیشتری از هنرجویان را آموزش بدهم.
استاد مهدوی یار به رمز موفقیت خود اشاره کرد و گفت: رمز موفقیت من علاقه, پشتکار و بهره گیری از اساتید نخبه و متخصص بوده است.
مدیریت کارگاه سوزن دوزی پارسی باف به علم سوزن دوزی اشاره کرد و افزود: اعتقاد من سوزن دوزی به مثابه جان بخشیدن به پارچه است و با سوزن دوزی می توان از یک طرح ساده ,پارچه ای زیبا و چشم نواز درست کرد.
وی در پایان گفت: خیلی حس خوبی دارم وقتی می بینم از یک بچه یازده ساله تا یک خانم میان سال با علاقه و برای کسب روزی حلال در کلاس های من شرکت کردند و این انگیزه من را برای ادامه کار چند برابر می کند.
جا دارد از آقای حامی کوماهی که حامی زنان روستا هستند تشکر کنم و همچنین از مجموعه هنری عباسی که با ساخت ابزارهای هنری,کار را برای ما مدرسین راحت کرده اند.همچنین از خانواده ام و اهالی روستای بتو.پیج اینستاگرام خانم مهدوی یارparsibaf می باشد.